Vrijwilligers gezocht!

01 November 2021

Vrijwilligers gezocht!

Heb je wat vrije tijd over en ben je op zoek naar een zinvolle bezigheid? Of heb je gewoon zin om de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de gemeente!  

Ronan Christiaens is al jaren Mooimaker in onze gemeente en trekt er regelmatig op uit om de straten weer zwerfvuil-vrij te maken. Sinds september is Ronan ook vrijwilliger bij de technische dienst en helpt hij mee om de begraafplaats proper te houden.

Zin om vrijwilligers als Ronan te helpen? Meld je dan ook aan als vrijwilliger in Kapelle-op-den-Bos! Op het vrijwilligersplatform Give a day kan je ontdekken voor welke activiteiten we vrijwilligers zoeken in Kapelle-op-den-Bos. Er is voor ieder wat wils: een handje helpen bij de technische dienst, kinderen ondersteunen als huiswerkbegeleid(st)er, rondrijden als chauffeur bij de Minder Mobielen Centrale (MMC),... Soms is de gemeente ook op zoek naar helpende handen voor evenementen die ze organiseert. Op dit moment vind je op Give a Day zelfs een zoekertje voor een fotograaf tijdens een ontmoetingsavond in GC de Oude Pastorie. Er kan ook samen met de vrijwilliger gezocht worden naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij zijn of haar interesse. 

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Meld je dan aan via het vrijwilligersplatform Give a day of neem contact op met het Sociaal Huis (015 71 92 10). Hier kan je terecht met al je vragen over vrijwilligerswerk bij Bryan Verschueren (coördinator vrijwilligerswerk).

Als vrijwilliger bij de technische dienst, zorgde Ronan er mee voor dat de begraafplaats in Kapelle er opnieuw netjes bij lag!
Als vrijwilliger bij de technische dienst, zorgde Ronan er mee voor dat de begraafplaats
in Kapelle-op-den-Bos er opnieuw netjes bij lag!