Zeg het met krijt

30 Oktober 2020

Zeg het met krijt

De helden van de zorg staan al maanden voor ons klaar. In deze moeilijke tijden werken zij dag en nacht, in loodzware omstandigheden. Is jouw buurman of buurvrouw ook zo'n held/heldin van de zorg? Ken je een Kapellenaar die al maanden het beste van zichzelf geeft? Zeg het met krijt en zet een mooie boodschap op de stoep van die held(in)! 

Het zijn moeilijke tijden. We moeten weer in ons kot blijven, de corona-cijfers blijven stijgen en de dagen worden steeds korter. 

Met de actie #zeghetmetkrijt willen we een lichtpuntje brengen in deze donkere dagen.

Schrijf, teken,... Leef je helemaal uit op de stoep van jouw held of heldin! Of zet je (klein)kinderen, broertje, zusje, neefje, nichtje,... aan het werk tijdens deze (verlengde) herfstvakantie. 

Samen kunnen we Kapelle-op-den-Bos kleuren, letterlijk en figuurlijk. Samen kunnen we onze helden bedanken en hen een hart onder de riem steken. Samen komen we deze donkere periode door. 💪

P.S.: Ook wij zullen ons de komende dagen uitleven in onze gemeente. Hou onze sociale media in de gaten! Aarzel ook niet om ons jullie stoep-boodschappen door te sturen. Wij kijken al uit naar jullie mooie krijtboodschappen!

#zeghetmetkrijt #kapellezetdoor #samentegencorona