Blanc manger

Het recept voor een fris dessert met frambozencoulis en speculaas: blanc manger!

Ingrediënten voor 10 glaasjes/potjes:

  • 5 eiwitten
  • 150 g suiker
  • 50 cl room
  • 650 g magere platte kaas
  • 1 pakje speculaas
  • frambozencoulis

Bereidingswijze:

Klop de room voor 3/4 op. Meng de platte kaas onder de room. Klop het eiwit stijf en voeg er beetje bij beetje de suiker aan toe. Meng vervolgens het eiwit onder het mengsel van kaas en slagroom. 

Verbrokkel de speculaas.

Vul dan de glaasjes afwisselend met het kaasmengsel en speculaas. Werk af met een scheutje frambozencoulis. 

Geniet van dit heerlijke dessert!

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.
Cookies op groen.be

Groen gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de website goed te laten functioneren. Deze cookies verwerken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig.

Als je daarvoor toestemming geeft, maken we ook gebruik van marketingcookies. Die stellen ons in staat om de website beter af te stemmen op jouw voorkeuren.

Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Voorkeuren aanpassen
Alle cookies accepteren